Dezvoltare personala, curs dedicat dansatorilor

0
1316

Am fost placut surprins sa aflu de un curs de dezvoltare personala dedicat dansatorilor organizat de prietenii nostri de la Motty Dance.  Cursul va avea loc in cadrul scolii de dans, pe data de 3 Februarie, incepand cu ora 12:00 si va fi sustinut de lector univ. Mioara Salloum, doctor în psihologie.curs dezvoltare personala dansarori

Daca va intrebati ce legatura are dezvoltarea personala cu dansul, pot sa va spun in primul rand ca un dansator este un artist, iar pentru a oferii publicului un spectacol bun el trebuie sa fie intr-o forma fizica si psihica excelenta. Dansatorul trebuie sa faca fata drumurilor lungi prin tara, progrmului incarcat dintr-o anumita perioada, sa treaca usor peste problemele personale iar atunci cand urca pe scena sa zambeasca 🙂 Tinand cont de toate aceste aspecte cursul de dezvoltare personala dedicat exclusiv dansatorilor si axat pe problemele pe care acestia le pot intampina este bine venit.

Decizia organizarii unui astfel de eveniment a pornit de la observarea necesitatii de consiliere si indrumare in cariera a tinerilor artisti. Segmentul dansatorilor nefiind atins, am decis sa le oferim posibilitatea de a participa la un seminar despre “Managementul Carierei” proiectat in premiera pe nevoile acestora. Autocunoașterea ii va ajuta pe dansatori sa isi dezvolte potentialul, sa isi identifice piedicile, resursele, cat si atuurile de care dispun, toate astea pentru a afla ce e cel mai important pentru ei ca persoane si pentru mentinerea unui echilibru interior.

Inscrieri si detalii :

Tel. 0734137083 / Email. [email protected]

Www.dansatori.ro /Andrada Morgovan, PR – Tel. 0722380215 / [email protected]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: