De la teatru la scena vietii; Un actor si-a cerut in casatorie iubita pe scena

Date:

Teatrul este despre viata, despre fiecare dintre noi intr-un fel sau altul. Fie ca vorbim despre comedie sau nu, teatrul ne ofera momente in care ne regasim. Prietenii nostri de la Teatrul Masca au facut o noua isprava, asa cum spun ei; un actor s-a gandit sa o ceara in casatorie pe aleasa inimii sale. Pana aici nimic iesit din comun, numai ca iubita este si e actrita la Masca si intamplarea face ca cei doi joaca intr-o piesa (Comedia Erorilor) in care avem  o cerere in casatorie. In acest context nu era o ocazie mai buna pentru actorul Valentin Mihalache sa o ceara in casatorie pe  Alina Craita (interpreta Lucianei). Astfel, actorii si personajele s-au contopit pentru cateva momente pe scena unui teatru altfel.

Cerere in casatorie la teatru 

„Vineri seara, magia a avut mai multe sensuri pe scena Teatrului Masca! Doi actori atat de dragi sufletului meu, intr-un moment de o emotie asa cum numai cei prezenti au putut sa o simta, au decis sa isi uneasca destinele. Casa de piatra, dragii mei, va doresc sa parcurgeti impreuna pana la capat drumul lung al vietii, sa traiti si sa impartiti fericire! „, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...