DESPERADOS PARTY RELOADED!!!

Date:

Si pentru ca nu se putea sa nu relatez si eu ceva despre petrecerea Desperados, la care am participat impreuna cu o parte din colegii de la Redactia4Fun, va transmit cateva impresii.

Berea Desperados si petrecerea de lansare in Romania s-au bucurat de o super promovare, dovada fiind numarul mare de persoane care au dorit sa participe la acest eveniment. Desi foarte incapatoare, locatia nu a fost suficient de mare incat sa-i gazduiasca pe toti cei care venisera sa se distreze ca “disperatii”. Problema a fost afluxul mare de persoane venite in acelasi interval orar, care a creat un blocaj la intrare, intrucat, ulterior, problemele s-au rezolvat si accesul la petrecere a fost permis din nou.

Organizatorii si-au respectat toate promisiunile cu privire la atractiile si activitatile puse la dispozitia celor prezenti la Hala Automatica. Atat publicul feminin, cat si cel masculin, au avut cu ce-si delecta privirea: fachiri care au creat momente incendiare cu jongleriile lor cu foc, animatoare frumoase, cu un make-up specific si costume tematice, care iti furau privirile cu undirile lor asemanatoare serpilor si soparlelor, pe care, de altfel, le si reprezentau, ca simbol al berii Desperados.

La aceasta petrecere am vazut, pentru prima data in viata mea, oameni care voiau sa fie arestati si barbati care voiau sa se casatoreasca! Doua lucruri pe care nu credeam sa le vad vreodata! :)) Dar, asta s-a intamplat, pentru ca, la petrecere, arestarile erau facute de niste hostesse foarte frumoase, imbracate in costume de politisti, dotate cu catuse si tot arsenalul si pentru ca mariajele oficiate erau temporare si certificatele semnate erau doar de amuzament. Desigur, un alt element care i-a convins pe petrecareti sa intre in jocul organizatorilor si sa se casatoreasca la Capela Indragostitilor a fost faptul ca noul cuplu format primea, drept cadou de nunta, o pereche de catuse. Deci, chiar si in gluma, orice mariaj e pe interes! :))

Show-urile cu serpi si iguane au facut deliciul publicului. Recitalurile sustinute de Suie Paparude, Les Elephants Bizzares si Sistem i-au strans pe cei prezenti in jurul scenei si i-au facut sa aplaude.

Printre cei aflati la eveniment, s-au numarat: Vlad Craioveanu, Liviu Hodor, Cosmin Tudoran (Ca$$a Loco), Catalin Maruta, Iulia Vantur, Andreea Raicu.

In concluzie, au curs rauri de bere Desperados si toata lumea s-a distrat la evenimentul care, pe buna dreptate, s-a anuntat a fi cea mai tare petrecere a anului! Cu singuranta, soparla a devenit cel mai cool pet!!!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...