Anna Lesko – Foc si scrum, piesa noua si videoclip

Date:

Anna Lesko Foc si Scrum
Anna Lesko Foc si Scrum

Anna nu a pus pe pauza cariera ei muzicala, chiar daca a nascut in acest an un copil, eveniment care ar insemna pentru multe mame o rupture totala fata de orice alta activitate, cu atat mai mult profesionala. Acest lucru nu a fost valabil si pentru Anna, care a revenit cu o noua piesa produsa de in studio-urile Fly Records, ce beneficiaza si de un videoclip inedit.
Piesa Foc si scrum ne duce cu gandul si la faptul ca Anna nu mai “arde in flacari”, ci face scrum trecutul cu aparitiile provocatoare si se duce catre o zona ceva mai soft din punct de vedere al imaginii personale. Oare acest lucru este motovat si de noua ipostaza de mamica in care se regaseste de cateva luni ? Din punct de vedere muzical piesa se duce catre zona de club.

„Fara alte aluzii si implicatii, , noul meu single, este despre momentele pline de liniște si, totodată, despre zbuciumul căutării neîncetate a acestui sentiment arzător din viata noastră – dragostea. Este dedicata celor care au iubit, au pierdut, iubesc din nou si nu renunta la iubire”, declara Anna Lesko.

Anna Lesko Foc si Scrum

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...