Delia – Ia-ma de mana (videoclip)

0
909

delia-ia-ma-de-mana

 

Piesa Ia-ma de mana a fost lansata in toamna anului trecut, iar videoclipul a aparut abia anul acesta.

Piesa/videoclipul prezinta un mesaj puernic dedicata persoanelor care lupta importiva psoriazis-ului.(este o boala de piele insotita de mancarimi si pete rosii).

Piesa doreste a fi un imun pentru Asociata Pacientilor cu Afectiuni Autoimune, reprezentand lupta si discriminarea prin care pacientii sunt pusi sa le duca cu ei insusi si cu cei din jur.

Delia reuseste sa transmita un mesaj emotionat. Haideti sa vedem si noi:

Despre implicarea sa in campanie Delia spune:

 “Am primit cu sufletul deschis propunerea celor de la Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA) de a sustine prin aceasta melodie bolnavii de psoriazis si lupta lor zilnica, mai ales ca am o prietena care sufera de aceasta boala si stiu cu ce probleme se confrunta in fiecare zi. Nu putine sunt situatiile de viata cand este marginalizata sau chiar exclusa de catre ceilalti, ceea ce sunt convinsa ca li se intampla si altor persoane cu psoriazis. Prin aceasta melodie vreau sa transmit tuturor mesajul ca sunt alaturi de acesti pacienti, pe care ii indemn sa fie optimisti si sa nu lase prejudecatile celorlalti sa-i impiedice sa aiba o viata normala.”

Cea mai recenta piesa a Deliei este coloborarea surprinzatoare, alaturi de simpaticul actor Mihai Bendeac pentru piesa Doi in unu.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: