Dansatori din toata tara…v-ati inscris la Go to Dance?

0
465

Daca nu ati citit articolul precedent legat de concursul Go To Dance, dorim sa va reamintim de acest eveniment dedicat culturii urbane in general si dansului „de strada” in special. Partenerii evenimentului sunt scoala de dans Trouble Dance School, una dintre cele mai cunoscute scoli de dans din Bucuresti ce a participat de la infiintare la numeroase evenimente, dar si la emisiuni tv.

Concursul dedicat va fi dedicat atat  dansatorilor amatori cat si celor semi-profesionisti iar inscrierile se pot face pana pe data de 22 mai  pe blogul evenimentului gotodance.weebly.com printr-o fişă de înscriere online, poziţionată în partea dreaptă.

Locatia de desfasurare a acestui eveniment Salt& Pepper Balroom. Adresa: Bd. Bucureştii Noi, nr. 48, sector 1, Bucuresti

Structura:

Battle Hip- Hop: 2 versus 2 (se dansează unul în faţa celuilalt şi fiecare concurent intră timp de 40 secunde);

Noutatea proiectului consta intr-un concurs de dans pe care dorim sa il ridicam la standarde internationale cu ajutorul caruia sa dezvoltam dansul aducandu-l la nivel de performanta.  La acest eveniment sunt asteptate peste 500 tineri cu varste cuprinse intre 7-25 ani, au declarat organizatorii.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: