Dansatori din toata tara…v-ati inscris la Go to Dance?

Date:

Daca nu ati citit articolul precedent legat de concursul Go To Dance, dorim sa va reamintim de acest eveniment dedicat culturii urbane in general si dansului „de strada” in special. Partenerii evenimentului sunt scoala de dans Trouble Dance School, una dintre cele mai cunoscute scoli de dans din Bucuresti ce a participat de la infiintare la numeroase evenimente, dar si la emisiuni tv.

Concursul dedicat va fi dedicat atat  dansatorilor amatori cat si celor semi-profesionisti iar inscrierile se pot face pana pe data de 22 mai  pe blogul evenimentului gotodance.weebly.com printr-o fişă de înscriere online, poziţionată în partea dreaptă.

Locatia de desfasurare a acestui eveniment Salt& Pepper Balroom. Adresa: Bd. Bucureştii Noi, nr. 48, sector 1, Bucuresti

Structura:

Battle Hip- Hop: 2 versus 2 (se dansează unul în faţa celuilalt şi fiecare concurent intră timp de 40 secunde);

Noutatea proiectului consta intr-un concurs de dans pe care dorim sa il ridicam la standarde internationale cu ajutorul caruia sa dezvoltam dansul aducandu-l la nivel de performanta.  La acest eveniment sunt asteptate peste 500 tineri cu varste cuprinse intre 7-25 ani, au declarat organizatorii.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...