Crush si Alexandra Ungureanu lanseaza videoclipul Nu am aripi

0
800

crush si alexandra 1Proiectul Crush & Alexandra Ungureanu este prezent pe piata muzicala de cativa ani buni, perioada in care a lansat constant hituri si ne-a transmis o stare de bine prin muzica lor. Piesa Nu am aripi al carei clip se lanseaza astazi a fost compusa muzica si text: Sorin, Konstantin, Alexandra Ungureanu, cu alte cuvinte fiecare dintre membri proeictului si-au adus contributia la aceasta piesa.

Nu am Aripi’ este o piesa de stare, pe care am compus-o toti trei si pe care o consideram, de altfel, foarte personala. Ne-am ‘temperat’ un pic dupa abordarea power pe care am avut-o cu ‘Where is the Love’ si ne-am intors la statement-ul nostru preferat: dragostea”, a declarat Radu Konstantin, unul dintre membrii trupei Crush. 

Clipul acestei piese a fost regizat de unul dintre tinerii regizori de la noi, Anthony Icuagu si el interpret la randul sau. la acest clip si-au mai adus contributia si Alexandru Popescu (dop),Razvan Marin (UPM). De partea de Styling a fost raspunzator  Cosmin Florea iar de  Make-up: Claudia Musat, Diana Ionescu. Clipul ne duce cu gandul in viitor, dar este in acelasi timp un clip plin de simboluri si  elemente inedite.

‘A fost prima colaborare pe care am avut-o cu regizorul Anthony Icuagu, un tanar extrem de talentat si creativ. Este o piesa in care ne regasim si un videoclip cu o abordare estetica inedita pentru Romania, care speram sa placa cel putin la fel de mult cum ne place si noua. Decorul este unul diferit, cu elemente vizuale neasteptate, iar grafica folosita face perfect tranzitia intre doua lumi”, a declarat Sorin, unul dintre membrii trupei Crush.

[nggallery id=16]

foto:Iuliana Popescu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: