Premiera Videoclip| CRBL – K-BOOM

1
728

In aceasta seara CRBL si-a lansat cel mai nou clip “K-Boom” (In aer)  pe MTV, fiind invitat in acelasi timp la PROFM, postul de radio unde il puteti asculta  de luni  pana vineri (19-21) in cadrul emisiunii care ii poarta numele 🙂
Piesa a fost  produsa de talentatii de la  deMoga, iar versurile au fost scrise  de Marius Moga si de DJ-ul ProFM. Piesa ne spune povestea devenirii lui CRBL, din vremea cand era doar un simplu dansator din Ploiesti si pana in momentul in care il vedem pe toate panourile publicitare. O piesa pozitiva si  plina de viata a carei “poveste” a inceput pe bicla, acolo unde l-a lovit inspiratia  pe Moga.

Clipul piesei K- BOOM a fost filmat si regizat de Iulian Moga, fiind  realizat in proportie de 90% alb-negru.

Imi doream demult sa fac un clip cu o astfel de imagine si va spun rezultatul final este incredibil”, declara CRBL care precizeaza ca atit piesa compusa de Marius Moga cit si videoclipul reprezinta pentru el o noua abordare.

Clipul a fost filmat pe parcursul mai multor zile  de filmare, printre care si in Pitesti, in locurile copilariei, la Teatru unde a performat ca balerin, pe un teren de baschet alaturi de copii pasionati de acest sport, dar si in Bucuresti in citeva zone reprezentative pentru el.

In clip ii putem vedea si pe  Marius Moga, Helene (vocea de pe refren)  dar si “X-plod”, trupa lui Bubu pe care telespectatorii il urmaresc la ProTv in serialul “Pariu cu viata”.

Il stiu pe Bubu de cind era mic, de pe vremea cind luam lectii de canto cu Crina Mardare. Ne-am reintilnit acum cind am filmat pentru “Pariu cu viata” si inca o data m-a uimit si m-a incintat cu talentul lui si i-am propus o serie de colaborari, aceasta fiind prima dintre ele, incheie CRBL.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

Comments are closed.