Teatrul Masca reinventeaza teatrul clasic si lanseaza:Cafe-teatru

0
1693
Cafe-teatru masca

Cafe-teatru mascaIntr-o lume in care actul artistic vine tot mai aproape de spectator si il intampina in pub-uri, cafenele si alte poduri culturale mai mult sau mai putin conventionale, Teatrul Masca se reinventeaza si se conformeaza tendintelor. In acelasi timp nu renunta la calitate si nu trece in zona „usoara” a entertainmentului.

Cafe-teatru Masca

Prietenii nostri de la Masca lanseaza Joi, 5 februarie, ora 19.00, odată cu premiera spectacolului PARAPANGHELOS (un cabaret după “Cânticelele comice” ale lui Vasile Alecsandri) conceptul Cafe Teatru. Acest fapt s-a concretizat prin reamenajarea unui nou design al Sălii Lecoq, transformată acum în CAFÉ-TEATRU MASCA.

Ce va insemna acest lucru in practica ?

Spectatorii vor sta confortabil câte doi la o măsuța si vor primi câte o băutură răcoritoare inclusă în prețul biletului, acestia vor putea vedea și auzi intr-o ambianță specială un cabaret de excepție.

„Parapanghelos înseamnă “adio” și era strigătul cu care își încheiau evoluția păpușarii ambulanți pe vreme lui Alecsandri. Astăzi, actorii de la Masca au ambiția de a traduce parapanghelosul lor prin ”bine v-am găsit”. “Cânticelele comice”  beneficiază  astăzi, la început de veac XXI, de zâmbetul cu totul special al unui public care descoperă, nu fără tristețe civică, teribila contemporaneitate a acestor texte, semn că în lumea moravurilor politice cel puțin, trecerea timpului nu face decât să confirme și să adânceasca peiorativul apelativ de dâmbovitean”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: