Teatrul Masca reinventeaza teatrul clasic si lanseaza:Cafe-teatru

Date:

Cafe-teatru mascaIntr-o lume in care actul artistic vine tot mai aproape de spectator si il intampina in pub-uri, cafenele si alte poduri culturale mai mult sau mai putin conventionale, Teatrul Masca se reinventeaza si se conformeaza tendintelor. In acelasi timp nu renunta la calitate si nu trece in zona „usoara” a entertainmentului.

Cafe-teatru Masca

Prietenii nostri de la Masca lanseaza Joi, 5 februarie, ora 19.00, odată cu premiera spectacolului PARAPANGHELOS (un cabaret după “Cânticelele comice” ale lui Vasile Alecsandri) conceptul Cafe Teatru. Acest fapt s-a concretizat prin reamenajarea unui nou design al Sălii Lecoq, transformată acum în CAFÉ-TEATRU MASCA.

Ce va insemna acest lucru in practica ?

Spectatorii vor sta confortabil câte doi la o măsuța si vor primi câte o băutură răcoritoare inclusă în prețul biletului, acestia vor putea vedea și auzi intr-o ambianță specială un cabaret de excepție.

„Parapanghelos înseamnă “adio” și era strigătul cu care își încheiau evoluția păpușarii ambulanți pe vreme lui Alecsandri. Astăzi, actorii de la Masca au ambiția de a traduce parapanghelosul lor prin ”bine v-am găsit”. “Cânticelele comice”  beneficiază  astăzi, la început de veac XXI, de zâmbetul cu totul special al unui public care descoperă, nu fără tristețe civică, teribila contemporaneitate a acestor texte, semn că în lumea moravurilor politice cel puțin, trecerea timpului nu face decât să confirme și să adânceasca peiorativul apelativ de dâmbovitean”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...