Corina: Nu sunt maritata si nu vreau sa port rochie de mireasa

0
2541
corina maritata
corina maritata
corina maritata

Corina Bud a fost invitata la Radio 21, acolo unde a fost pusa la colt de Cusurgii Gainusa si Codrut cu rubrica lor Adevar sau Provocare, astfel ca  adevarul la care a trebuit sa raspunda a fost:

Daca ai putea sa te casatoresti cu un star, care ar fi acela ?

Corina a raspuns  fara sa stea pe ganduri: Robbie Williams, chiar daca este un pic “ciudatel”, mie imi plac ciudatii..IL ADOR,a afirmat Corina. De aici ne ne ducem cu gandul ca artista i-a dat nume baietelului ei dupa starul international Robbie Williams.

Corina: Nu sunt maritata si nu vreau sa ma marit

Corina are o relatie cu barbatul visurilor ei inca de la varsta de 17 ani, astfel ca acum nu mai vrea sa poarte rochie de mireasa. Corina a spus mai in gluma mai in serios ca nu s-a maritat pentru ca e “tanara si nelinistita”. Mai mult decat atat artista a spus ca tinand cont de faptul ca este impreuna de atata timp si au un copil impreuna nu mai are rost sa sa casatoreasca dupa “100 de ani”.

Corina este recunoscuta ca fiind un artist nonconformist, o atitudine indrazneata ce se manifesta atat prin versuri cat si prin look. Cea mai noua piesa lansata de Corina a fost Nimeni altcineva cu Dorian Popa, o piesa care vorbeste cat de poate de direct despre fantezii sexuale si despre rolul jucat de sex intr-o relatie.

Sursa Foto: Corina FB

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: