Boier Bibescu a lansat o noua piesa „Param, Param”

0
757

BOIER BIBESCUBoier Bibescu, unul dintre cei mai „nobili” artistii din gasca HaHaHa a lansat o noua piesa, „Param, Param”. Compozitia este semnata de gasca vesela in frunte cu zambaretul Smiley care a scris si versurile pentru aceasta piesa vesela, amuzanta, extrasa parca de pe coloana sonora a unui film de animatie. Muzica este compusa de Razvan Marian Batranu, Serban Cazan, Andrei Maria Tiberiu, iar textul asa cum spuneam poarta semnatura lui Smiley.

Boier Bibescu este un producator vechi in industria muzicala romaneasca colaborand foarte mult inainte de a intra in gasca HaHaHa alaturi de artisti Hip Hop de la noi. Fanii hip hopului il  cunoasteau ca fiind DJ Grass, acesta a colaborat cu Doc, Sişu Tudor, Cedry2k, Puya, Vlad Dobrescu, Cabron Aforic , Chimie si multi alti artisti de la noi

Recent Boier Bibescu a stabilit colaborarea cu Adrian Tutu pentru albumul sau de debut si a facut o treaba foarte buna. Prima piesa cu Nicola suna extrem de bine si ne prezinta o evolutia a lui A. Tutu.

Boier Bibescu s-a remarcat sub acest nume cu piesa „Dan spataru n-a murit”, moment in care s-a adresat in mod automat si altui public decat cel fan al genului rap. Urmatoarea piesa lansata de producator a fost cu DJ Oliver Tigana si s-a numit Melodie de noroc.

Boier Bibescu apare in concerte cu Ruby

Dupa ce artista a inregitrat un succes notabil pentru un artist aflat la debut cu piesa Stinge lumina, echipa s-a hotarat sa-l „distribuie” pe Boier alaturi de Ruby in concerte pentru a o ajuta la show.Foto: facebook.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: