Connect-R le face o surpriza „raggae” fanilor

Date:

Connect-R s-a facut cunoscut prin intermediul stilului Hip Hop, prin diverse colaborari in aceasta „lume”, dar si prin faptul ca a fost membru al trupei RACLA, alaturi de RIMARU, dupa ce acesta a ramas singur in urma „despartirii” de fratele sau Clonatu`. Connect-R a castigat aprecierea publicului prin prisma tehnicii vocale extrem de rapide si bine pusa la punct, dar si datorita rimelelor  alese.

Recent Connect-R a lansat o piesa care ne aduce aminte de „vremurile” de alta data, piesa I Got Love este o colaborare cu Mike Diamondz si Sonny Flame si va fi inclusa pe albumul ce urmeaza sa  fie lansat de in toamna,  From nothin’ to somethin’.

Piesa I got love nu e single, e o piesa special pentru voi, cei care ne sunteti mereu alaturi !a declarat Connect-R.Connect-r feat. Mike Diamondz & Sonny Flame – I Got Love by Connect-R Official

foto: Connect-R

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...