Concurs| Castiga 2 invitatii la ITS ALL DOLLED UP

0
825

ITS ALL DOLLED UP este un eveniment cu adevarat inedit pentru Romania, un eveniment iesit din tiparele evenimentelor clasice si dus departe; imbina muzica cu arta si ofera publicului o experienta inedita. As spune ca nu doar publicului ci si artistilor participanti…acestia au parte, la randul lor de o experienta creativa unica.

Despre ce este vorba? Pe 26 octombrie la Atelierul de Productie, trei tineri designeri isi vor prezenta creatiile, iar alti trei dintre cei mai inovatori muzicieni vor urca pe scena pentru a completa partea muzicala. Cei trei designeri: Jessie Stanton, Alexandra Albu si Gülbun Unlü Gem (Polonia). Provocarea muzicienilor a fost catre designeri de a crea instalatii de arta inspirandu-se din trei piese care le-au fost puse spre auditie.

Concurs: Cum castigi 2 invitatii duble la eveniment?

Te provocam sa fi la fel de creativ ca si artistii ce vor participa…sau cel putin sa incerci. Spune-ne care este piesa ta preferata si ce lucrare de arta ai vedea realizata dupa aceasta piesa. Fie ca e vorba de un tablou, ceva clasic sau arta moderna. Fii liber in gandire si spune-ne exact ce iti trece prin minte.

Cum ne trimiti raspunsul tau ? Simplu, pe mail: redactia4fun [ @] gmail.com

 Te rugam sa ne lasi urmatoarele date: Nume, oras, telefon. Data limita a concursului: 24 octombrie, ora 13:00.

Nu uita sa dai si un like paginii nostre de facebook aici, nu de alta dar sa afli primul de stirile de pe Redactia4fun.

 Evenimentul are loc prin prin BLAME IT!. Powered byReebok International.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: