CONCERTUL CESARIEI EVORA IN ROMANIA A FOST AMANAT

Date:

In urma cu cateva saptamani, va anuntam ca faimoasa cantareata Cesaria Evora va concerta in luna octombrie in Romania. Artista ar fi trebuit sa sustina concertul de la Sala Palatului pe data de 5 octombrie 2011. Din cauza unor probleme de sanatate, aceasta a fost nevoita sa anuleze mai multe evenimente pe care le avea programate in perioada imediat urmatoare. Desi, initial, s-a sustinut ca spectacolul din Bucuresti nu va mai avea loc, potrivit organizatorilor de la Project Events, aceste zvonuri sunt eronate: concertul se va organiza la Sala Palatului, singura schimbare fiind data evenimentului. Momentan, se preconizeaza ca este vorba despre 7 decembrie, dar, inca se asteapta confirmarea din partea managerului cantaretei.

Pretul biletelor nu a suferit modificari, insa trebuie sa stiti ca la categoria a V-a (pret 50 lei) toate biletele au fost epuizate.

 

Asa cum va spuneam si in articolul trecut, cei care doresc sa o asculte pe cea supranumita „Cantareata desculta” cantand live piese celebre precum „Besame Mucho”, „Sentimento” sau „Cabo Verde”, isi pot cumpara bilete de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonalds), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Musica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1.

De asemenea, se pot comanda bilete si online, de pe BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro sau ticketpoint.ro, asa cum anunta cei de la Project Events.

Preturile biletelor variaza intre 50 si 300 de lei, in functie de categorie.

– 300 lei (categoria VIP)

– 250 lei (categoria 1)

– 200 lei (categoria 2)

– 150 lei (categoria 3)

– 100 lei (categoria 4)

– 50 lei (categoria 5) – epuizat

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=O8K5kK1vSqc[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...