Concert VITA DE VIE in Timisoara

Date:

Despre baietii de la Vita de Vie nu am mai auzit de multisor noutati despre lansarea unui single sau a unui videoclip, in schimb trupa poate fi urmarita in concerte 100% live prin diferite cluburi de profil din tara, fanii stiu 🙂 Pe data de 16 decembrie trebuiau sa cante in Timisoara in club Bunker, concert ce din pacate s-a anulat. Tot raul spre bine, nu de alta dar trupa avea programat un alt concert tot in Timosoara in club Porky’s, pe data de 17 decembrie.

O alta noutate despre membrii trupei este legata de basistul formatiei, Adrian Ciuplea ce  a sustinut doua concerte in luna Decembrie alaturi de celebrul chitarist Steve Vai, in Romania si Italia. Alaturi de Evolution Tempo Orchestra. Acest fapt a modificat programul trupei, insa Vita de Vie este o adevarata echipa, iar colegii l-au sustinut pe Adrian. Le dorim succes si ii asteptam cu piese noi, in schimb trebuie sa stiti ca pe  18 decembrie baietii vor ajunge si in Arad  in club  Nerv 😉

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...