Concert in Otopeni ( Ilfov) cu Hi-Q,Ellie white, Vunk, Antonia, Andra si Mattyas

0
877

In orasul Otopeni au loc periodic concerte si aici nu ma refer la spectacole cu trupe aflate la inceput de drum sau cu tineri de la scolile din oras, ci la artisti de renume. Ma surprinde de fiecare data cand ajung la Centrul cultural Otopeni „Ion MANU” sa vad o serie impresionanta de evenimente ce au avut loc sau urmeaza sa aiba loc. Dl director al centrului cultural, Marian Ghenea face eforturi de ani de zile ca acest centru sa reprezinte un etalon in promovarea culturii in Ilfov. Din fericire aici putea spectacole dintre cele mai variate cu cei mai importanti actori, din pacate este singurul centru cultural din Ilfov de acest gen.

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc un spectacol gratuit in centrul orasului Otopeni, fara conotatii politice la care au fost invitati o serie de artisti importanti de pe scena muzicala din Romania: Hi-Q, Vunk, Antonia, Andra si Mattyas.

Am fost si noi prezenti la eveniment, am facut o serie de poze si desigur nu ne-am putut abtine sa nu realizam si cateva filmari pentru a va arata atmosfera din orasul ilfovean.

Ellie white

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=xJzy4P2iInI[/pro-player]

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=dmYA8Bw-GkI[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: