Spectacol de improvizatie la Godot Café cu SC IMPRO SRL; Interviu, video, foto

Date:

Spectacol de improvizatie
Spectacol de improvizatie

Mereu cautam noi modalitati sa iesim din cotidian, sa ne relaxam dupa o zi de munca la societatea comerciala la care suntem angajati 😀 Astfel ajungem din intamplare, sau nu, la un show de improvizatie. De multe ori credem ca e la fel ca la stand up comedy. Publicul plaseaza show-ul de improvizatie oarecum in aceeasi zona ca stand up-ul: cateva microfoane, décor minimalist, o scena si mult umor. Este adevarat ca se aseamana, insa nu rasare; este alceva show-ul de improvizatie. Umorul este realizat din alt aluat, de calitate superioara, glumele sunt fine, cuvintele vulgare nu fac parte din ingredient.  La show-ul celor de la SC IMPRO SRL au asistat si copiii.

Spectacol de improvizatie in Godot Café cu SC IMPRO SRLimprovizatie02

Daca cauti pe google SC IMPRO SRL vei da peste o firma care se ocupa cu tigle metalice. Surpriza sau nu, baietii si fetele care fac show la Godot nu vand tigle. Chiar daca nu au toate tiglele la mansarda, ei fac umor de calitate cu materialul clientului. Sc IMPRO SRL este un grup de artisti pregatiti sa ii luati prin surprindere cu tot felul de idei trasnite. Gasca nebuna isi face aparitia pe scena de la Godot café din doua in doua joi, incepand cu ora 21:30. Pretul unui bilet este de 30 de lei. Pentru informatii actualizate accesati pagina lor de facebook sau site-ul Godot.

Interviu SC IMPRO SRL

Cum se desfasoara un show de improvizatie cu SC IMPRO SRL ?

Ei vin cu o serie de jocuri cu potential comic, publicul vine cu idei si ei isi pun la “munca” in cadrul societatii de umor Impro SRL, talentul, creativitatea si umorul. Ei muncesc cu drag si spor pentru public, voi va relaxati si va incarcati bateriile pentru inca o zi de munca. Noi am fost la spectacolul de la Godot cafe si ne-a placut: atmosfera usor boema, décor fain, posibilitatea de servi o bautura, o citronada, iar daca ai venit direct de la munca poti chiar sa si mananci cate ceva.

Spectacol de improvizatie

Ne-a placut foarte mult de toti cei prezenti pe scena, au fost maxim de simpatici. Trupa SC IMPRO SRL este formata din Marius Dragus, Ioana Anastasia Anton, Andreea Mateiu, Andrei Mateiu, Ada Gales, Vlad Galatianu si Bogdan Lifsin la clape.  
Andreea Mateiu, joacă la Teatrul Bulandra, Metropolis, Cafe Teatru Godot și cam toate teatrele independente.
Ada Galeș este proaspăt masterandă la UNATC, a debutat în televiziune în serialul de succes „O săptămână nebună”. A luat premiul în Gala Absolvenților pentru cea mai bună actriță într-un spectacol de regie.
Andrei Mateiu a jucat in filmul “O lună în Thailanda”, iar in ceea ce priveste teatrul conventional il putem vedea in piese   la Teatrul Bulandra.
Ioana Anastasia Anton- actriță a Teatrului Odeon, o puteți vedea și la Teatrul Național, Bulandra și Comedie, a fost nominalizată la premiile Gopo pentru cea mai bună actriță în rol principal pentru rolul din filmul „Domnișoara Christina” și a luat și premiul Uniter “pentru debut.”
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...