Concert Electric Fence in club Route66 Bucuresti

Date:

Gasca de la Electric Fence isi invita fanii in club, mai exact in  in club Route66  Bucuresti un de vor sustine un concert. Evenimentul la care se vor asculta si piese de ep noul album al trupei care care va fi lansat in luna mai va avea loc vineri 26 Aprilie 2013 de la 22:30.

Concertele trupei Electric Fence sunt un amestec de prospetime si energie debordanta, facandu-i, fara exceptie, pe oricare dintre participanti sa-si doreasca sa repete experienta. Prestatia proaspata si plina de energie,setlist-ul inspirat si nu in ultimul rand, calitatile de exceptie ale vocalistei si ale instrumentistilor au contribuit la creearea unui melanj surprinzator si atragator, care i-a propulsat pe importante scene ale muzicii din Romania: Mosquito Festival, TiMaff, AlternaTIFF, B’estFEST, PENNINSULA, unde s-au bucurat de un feedback rasunator.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...