Bere Gratis & Sore lanseaza Noapte calda ( videoclip )

Date:

Bere Gratis - Noapte caldaBare Gratis – Noapte calda alturi de Sore este piesa perfecta pentru zilele fruguroase de toamna cand ploaia bate in geam 😉 Compozitia este semnata de trupa iar videoclipul in regia lui Deian Carmazan ii aduce pe membrii Bere Gratis si pe Sore intr-un decor idilic, in care cea mai puternica metafora este dragostea. Apropo de clip, acesta fost filmat in apropiere de Bucuresti la Laguna Verde.
Duetul dintre Bere gratis si Sore suna diferit de multe dintre piesele lansate de baieti pana acum, sound-ul si spiritul piesei sunt intr-o noua gama. Linia melodica „relaxata” parca de arunca printr-o pastila a timpului alaturi de protagonisti la filmarea clipului.

„Sunt foarte bucuros ca atunci cand ne dorim un duet, atat live, pe scena, cat si la un single, colegii de breasla mai tineri sau cei mai experimentati vin cu drag sa cantam impreuna. Sore este artistul manusa pentru piesa si cred ca asta se va simti si atunci cand asculti piesa. Speram ca va aduce multe auditii cantecului si chiar daca piesa e usor atipica pentru Bere Gratis si Sore, cred ca va placea”, declara solistul Bere Gratis.

Bere Gratis – Noapte calda videoclip

„Colaborarea cu Bere Gratis a fost o surpriza. Nu ma asteptam vreodata sa cant alaturi de trupa cu care am crescut. Sunt chiar si acum emotionata in prezenta lor si tot ce imi doresc e ca piesa noastra, mesajul ei, sa ajunga direct in sufletul celor care o asculta”, povesteste Sore.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...