Concert Cleopatra Stratan de 1 Iunie

0
668

Toti copiii mari si mici se pot bucura de pe acum, Cleopatra Stratan va sustine un concert pe data de de 1 Iunie Sala Palatului incepand cu orele  19:00. Micuta artista isi va lansa cu aceasta ocazie cel mai nou album numit Melodii pentru copii. Spectacolul de pe 1 iunie va fi inspirat din lumea basmelor, a copilariei, a inocentei, a jocului si  nu in ultimul rand, al muzicii. Cleopatra va avea la Sala Palatului invitati speciali ce se pregatesc in aceasta perioada intens pentru spectacolul dedicat copiilor de toate varstele 🙂 Copiii care vor veni la concert vor avea sansa sa castige o excursie pentru un sejur de 2 persoane la Disneyland Paris alaturi de  artista si de restul familiei Stratan pe taramul magic Disney, la inceputul lunii iulie.

Biletele pot fi cuparate de la Sala Palatului precum si de la parteneri, iar pretul acestora variaza in functie de categorie:Categoria 1: 120 lei, Categoria 2 100 lei, Categoria 3: 70 lei si Categoria 4: 30 lei.

Cleopatra Stratan a reusit sa intre de sase ori in Cartea Recordurilor si se mandreste cu propriul sau album lansat la varsta de doar trei ani.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=xx-Ia0kO-fk[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: