Battlefield 4 isi face aparitia!

0
1252

Battlefield4

Dupa un website interactiv, trei teaser trailers intitulate ‘’ Prepare 4 Battle ‘’ si o data calendaristica, aveti in fata dumneavoastra primul gameplay din Battlefield 4 care este al 13-lea joc al francizei si continuarea jocului Battlefield 3 lansat in 2011.

 

Video-ul prezinta o bucatica din campania Single Player unde ni se arata actiune intensa cum am fost obisnuiti pana acum, dezamagind fanii seriei din cauza lipsei totale a unei filmari din cadrul Multiplayer-ului si prin transformarea Battlefield-ului intr-o experienta semi-cinematica marca  Call of Duty. Eu unul cred ca toata lumea stia incotro se indrepta seria odata cu aparitia BF3-ului dar privind cealalta jumatate a paharului, accept oricand un BF decat inca un Medal of Honor.

 

Battlefield 4 va fi prezent pe PC/Xbox360/PS3 in toamna acestui an, posibil si pe consolele next-gen si are la baza noul motor grafic Frostbite 3 din care nu pot face diferenta intre BF3 la Ultra High si acesta.

 

Ah da. Daca ati avut pre-comanda la Medal of Honor Warfighter sau editia limitata, puteti intra in Battlefield 4 Beta, so keep your eyes peeled.

 

 Battlefield 4: Official 17 Minutes „Fishing in Baku” Gameplay Reveal


Daca vreti sa fiti in pas cu stirile, aruncati un ochi pe site-ul oficial sau pagina de facebook 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: