Battlefield 4 isi face aparitia!

Date:

Battlefield4

Dupa un website interactiv, trei teaser trailers intitulate ‘’ Prepare 4 Battle ‘’ si o data calendaristica, aveti in fata dumneavoastra primul gameplay din Battlefield 4 care este al 13-lea joc al francizei si continuarea jocului Battlefield 3 lansat in 2011.

 

Video-ul prezinta o bucatica din campania Single Player unde ni se arata actiune intensa cum am fost obisnuiti pana acum, dezamagind fanii seriei din cauza lipsei totale a unei filmari din cadrul Multiplayer-ului si prin transformarea Battlefield-ului intr-o experienta semi-cinematica marca  Call of Duty. Eu unul cred ca toata lumea stia incotro se indrepta seria odata cu aparitia BF3-ului dar privind cealalta jumatate a paharului, accept oricand un BF decat inca un Medal of Honor.

 

Battlefield 4 va fi prezent pe PC/Xbox360/PS3 in toamna acestui an, posibil si pe consolele next-gen si are la baza noul motor grafic Frostbite 3 din care nu pot face diferenta intre BF3 la Ultra High si acesta.

 

Ah da. Daca ati avut pre-comanda la Medal of Honor Warfighter sau editia limitata, puteti intra in Battlefield 4 Beta, so keep your eyes peeled.

 

 Battlefield 4: Official 17 Minutes „Fishing in Baku” Gameplay Reveal


Daca vreti sa fiti in pas cu stirile, aruncati un ochi pe site-ul oficial sau pagina de facebook 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...