Concert caritabil| “”Tu esti Mos Craciun!”

0
863

Chiar daca majoritatea dintre noi nu ne amintim de cei cu probleme decat in preajma sarbatorilor, este un lucru minuat ca se intampla proiecte prin care multi oameni reusesc sa zambeasca cu adevarat. Un astfel de eveniment caritabil va avea loc pe data de 12 decembrie in Bucuresti si se va numi „Tu esti Mos Craciun!”.

Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti, in cadrul proiectului “Tu esti Mos Craciun!”, organizeaza o petrecere caritabila ce are ca scop strangerea de fonduri pentru copiii seropozitivi internati in Sectia de Imunodepresie din cadrul Institutului de Boli Infectioase “Matei Bals”.

Trupa VUNK va urca pe scena

Pe scurt, Cosmin Selesi prezinta, Dan Badea ne distreaza, Sophisticated Lemons incalzesc seara, trupa VUNK canta, iar DJ Alex Cristescu si Jay Ronin fac atmosfera si ne invita la dans pe ritmurile mixurilor lor. Totul este pro bono; nu exista nici un fel de sponsori sau fonduri de investit in acest event. Tot ce vom reusi sa strangem se va duce direct catre acesti copii, respectiv vor fi investiti in ingrijirea copiilor si in cadouri de Craciun pentru acestia.

Costul biletului este de 10 RON – o suma modica ce poate face minuni. Biletul se poate achizitiona inainte de eveniment din sediul SSMB (Facultatea de Medicina din cadrul UMF “Carol Davila”) , direct de la club Why?Not (ex Jukebox) sau prin rezervari la numerele de telefon pe care le vom pune la dispozitie. Puteti achizitiona bilete si la intrare, in seara evenimentului.

Rezervarea meselor (capacitate masa:5-15 persoane) se face apeland numerele puse la dispozitie. Pret: 50-100 RON

Contact: 0751.334.056 – Iulia Niculae
0737.696.982 – Simona Angheluta
0751.413.930 – Izabela Marin (coordonator pr

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: