CNA: „Radiourile sunt sărace în știri”

Date:

Licentele de functionare ale posturilor de radio, ca de altfel si ale posturilor tv sunt acordate in urma unor grile de programe bine stabilite. Posturile respective sunt obligate sa respecte aceste grile si sa aducla la cunostinta CNA-ului fiecare modificare.  In sedinta ce a avut loc la CNA, MARTI 24 IULIE membri consiliului s-au aratat deranjati de scaderea importantei pe care posturile de radio o arta fata de emisiunile  informative.

Răsvan Popescu, președintele CNA:

“Constatăm că tot mai multe posturi de radio și-au redus programele informative în favoarea divertismentului, a muzicii. Ne vom pune foarte serios problema ca, în momentul prelungirii acestor licențe, să dezbatem această chestiune și să vedem dacă CNA va mai fi de acord în continuare cu aceste grile în care emisiunile informative sunt din ce în ce mai puține”, a declarat Răsvan Popescu pentru presă.

Muzica reprezinta principala modalitate prin care radiourile isi realizeaza grila de programe, iar emisiunile tip talk show au devenit o raritate cu atat mai mult la posturile comerciale.

Membri CNA si-au propus sa aiba in viitorul apropiat intalniri cu reprezentantii radiourilor pentru a rezolva aceasta problema si mai mult decat atat sa tina cont de lipsa programelor informative in momentul in care vor prelungi licentele posturilor de radio. Sursa:paginademedia

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...