Clipul trupei Holograf, „Cat de departe” va aparea in curand

Date:

Noul clip a fost filmat la sfarsitul saptamanii trecute in „Centrul vechi” si a necesitat o munca imensa  din partea producatorilor,  Media Pro Magic si a  regizorului  lui Alex Fotea. Piesa Cat de departe face parte de pe cel mai nou album al trupei Love Affair. Interesant  la acest clip este ca a fost filmat cu tehnica „one shot” astfel incat a fost nevoie de sase ore de repetitii inainte de filmarile propriu-zise. In acest clip vom intalnii 4 cupluri de indragostiti, cupluri formate din actorii care joaca in serialul „Pariu cu viata„: Alina, Dorian, Cristina, Vlad, Alexia, Dima, Sore si Rapha au interpretat diferite scene foarte asemanatoare cu situatii reale din viata unor cupluri normale.

“ Este o poveste de dragoste, potrivita adolescentilor care sunt mai mereu indragostiti. Vorbim de o iubire uriasa, de care tu vrei sa scapi, dar care se tot intoarce la tine. Asta e si motivul pentru care ne-am gandit la colaborarea cu La La Band, pentru ca sunt tineri, energici si trec, cel putin in serial, prin tot felul de experiente si probleme tipice varstei lor.” ne-a spus Dan Bittman.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Vkq3S_fp3HE[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...