Claudia Pavel-A Guy Like You (videoclip)

0
1689
Claudia Pavel A Guy Like You
Claudia Pavel A Guy Like You

Claudia Pavel ne spune A Guy Like You, in noua sa piesa. Nu stim sigur la cine se refera, cert este ca aceasta noua colaborare este alaturi de americanul Dante Thomas. Despre noua propunere muzicala venita din partea Claudiei producatorii ne spun ca este compusa si produsa in Germania, <A guy like you> este un melanj pop-dance ce te face sa dansezi de la prima ascultare.

Claudia Pavel  A Guy Like You videoclip

Videoclipul este in regia lui Bogdan Daragiu, care emana senzualitate si sex-appeal. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul echipei de productie a Claudiei din Germania si s-au inteles din prima sa colaboreze pentru acest single.
‘Imi place sa cant in limba engleza, iar <A guy like you> este una dintre piesele mele preferate. Mi-a placut sound-ul din momentul in care am auzit demoul cu vocea lui Dante. Am stiut de atunci ca vreau sa lucram impreuna si m-am bucurat ca a acceptat provocarea. ’ a declarat Claudia Pavel.

Claudia Pavel ( Cream ) a fost intr-o perioada una dintre vedetele din lumea muzicala ce erau nelipsite de pe micul ecran. Alaturi de colegele ei a facut parte din trupa Candy – una dintre cele mai iubite trupe de adolescenti la inceputul anilor 2000-

Plecarea in Statele Unite si in lipsa unor piese noi, artista a inceput sa fie uitata pas cu pas de public, generatiile se schimba, la fel si abordarea muzicala.

Iata ca acum in 2016 Claudia Pavel are planuri mari: Pe viitor, Claudia Pavel îşi doreşte să lanseze albumul cu numărul şapte, însă între timp lucrează la mai multe single-uri și la un spectacol de jazz ce va avea debutul pe scena TNB. 

Claudia Pavel A Guy Like You este o dovada a faptului ca artista lucreaza intens la consolidarea carierei ei, atat in Romania cat si pe plan international prin colaborari cu artistii de afara dar si cu case de discuri din Germania.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: