CIUC RADLER, CEA MAI GUSTOASA FANTA!!!

0
653

Ce ziceti de titlul asta? Am tot cautat pe net un magazin care sa distribuie licoarea asta si  am gasit descrierea din titlu ! 🙂

Ciuc Premium a anuntat lansarea oficiala a Ciuc Natur Radler, un sortiment introdus pentru prima data pe piata romaneasca.

Ciuc Premium Natur Radler este bautura inspirata din vechea reteta germana, dar recreata de Ciuc pentru a se potrivi gusturilor consumatorului roman: 63% limonada adevarata si 37% bere Ciuc Premium, cu 1.9% alcool si fara conservanti artificiali.

Inventia Radler-ului, ca toate marile inventii, a aparut dintr-o nevoie. Pentru creatorul Franz Xaver Kugler, nevoia a aparut intr-o sambata calduroasa din iunie 1922, cand hanul i s-a umplut de foarte multi ciclisti insetati, iar el nu avea suficienta bere pentru a le potoli setea. Si atunci i-a venit ideea: va amesteca berea ramasa cu limonada. Clientii au fost cuceriti de gustul noii bauturi. In onoarea ciclistilor care l-au inspirat, Herr Kugler a numit noul amestec Radler (ciclist, in germana).

„Prin lansarea Ciuc Natur Radler, am incercat sa anticipam dorintele si gusturile romanilor, creand pentru ei versiunea romaneasca a Radler-ului bavarez, o bautura care vine sa completeze cele mai diferite stiluri de viata. E adevarat, orice inovatie creeaza la inceput oarecare controversa prin noutatea sa, insa suntem convinsi ca publicul roman se va lasa cucerit de gustul bun al noii bauturi”, a declarat Paul Markovits, Marketing Director Heineken Romania.

Produsul, in ambalaje de sticla si doza de 0.5 litri, se poate gasi pe rafturile din intreaga tara  de la inceputul lunii aprilie…teoretic.

Va astept cu drag cu pareri si impresii daca reusiti sa degustati enigmatica licoare 🙂

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: