CITY MALL TE FACE SA ZBORI

0
618

In perioada 25 iulie-25 august, la City Mall, in Bucuresti, se desfasoara campania numita „City Mall te face sa zbori”, in colaborare cu clubul de parasutism TNT Brothers, care are sediul la Clinceni. Pe durata campaniei, cumparand din magazinele aflate in interiorul City Mall se pot castiga premii instant sau prin tragere la sorti.

 

Tipuri de premii si modul de acordare:

Premiile instant sunt inscriptionate pe tichetele razuibile, se primesc pe loc si constau in premii oferite de magazinele din City Mall.

Salturile cu parasuta se acorda saptamanal, prin tragere la sorti si constau intr-un salt cu parasuta pentru doua persoane.

Voucherele de cumparaturi se acorda la sfarsitul campaniei, prin tragere la sorti, si constau in 3 premii de 200 euro, 300 euro si 500 euro.

Marele premiu este reprezentat de un sejur de 7 zile in Grecia, pentru 2 persoane, la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus. Acesta se va acorda la sfarsitul campaniei, tot prin tragere la sorti.

Mecanismul campaniei: in perioada 25 iulie – 25 august, pentru orice cumparaturi de minim 30 lei, facute in interiorul City Mall, clientii se vor prezenta la „Info point” cu bonul fiscal. Bonul fiscal va fi inregistrat intr-un tabel si apoi clientul va extrage un tichet razuibil. Tichetele castigatoare contin premii instant inscrise in casuta, care se acorda pe loc, iar cele necastigatoare se vor depune intr-o urma special amenajata in interiorul City Mall si vor participa la extragerile saptamanale si la cea finala.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: