CIRQUE DE SOLEIL – PROFESIONALISM SI ELEGANTA

Date:

Duminica, 12 februarie, a fost ultima zi in care romanii mai puteau sa vada show-ul spectaculos, prezentat de artistii din cadrul Cirque de Soleil.

Despre Saltimbanco v-am mai vorbit, cu ceva timp in urma, atunci cand v-am anuntat despre sosirea Cirque de Soleil in tara noastra si despre posibilitatea de a fi martori la un spectacol deosebit; astfel incat, de aceasta data, am sa trec direct la subiect si am sa va relatez despre ceea ce putea fi vazut la fata locului.

Pe o scena mica, departe de a da impresia unui spectacol grandios, acrobatii de la Cirque de Soleil au facut un show memorabil! Decorul nu era unul dintre cele mai deosebite, insa Cirque de Soleil nu impresioneaza prin fast si opulenta, ci prin pasiune, precizie si profesionalism. Odata inceput spectacolul, pe scena s-au succedat momente de acrobatie si umor, care i-au transpus pe spectatori in lumea minunata a circului. Alternanta dintre tensiunea provocata de momentele periculoase executate de acrobati si clipele de destindere obtinute cu ajutorul interventiei clovnilor, i-a facut pe spectatori sa treaca printr-o multitudine de stari, pana la sfarsitul show-ului. Interactiunea permanenta dintre artisti si public, ii facea pe cei din sala sa fie atenti, conectati, participativi si mult mai implicati. Numerele de acrobatie i-au tinut cu sufletul la gura, asa cum s-a intamplat in momentul in care una dintre acrobate a ratat aterizarea si a cazut de la o inaltime foarte mare. Din fericire, era asigurata, fapt care i-a permis sa continue show-ul fara a avea nicio problema. Momentele de umor i-au facut pe spectatori sa scape de inhibitii si sa dea frau liber imaginatiei. Sub indrumarea si sub atenta supraveghere a unor specialisti, oamenii selectati din public, au venit pe scena si au participat activ la desfasurarea spectacolului, unii dintre ei realizand, chiar,  momente foarte amuzante.

Am avut ocazia sa discutam si cu doi reprezentanti din staff-ul tehnic al Cirque de Soleil, care ne-au spus ca talentatii acrobati planuiesc sa se intoarca la noi in tara si cu un alt spectacol. De asemenea, se pare ca, din luna aprilie, din echipa show-ului Saltimbanco, vor face parte si cei doi roamani de la Ballance, care va sunt cunoscuti de la emisiunea „Romanii au talent”. 

 

 

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?src_vid=juOfBFpdrT4&v=b43KUD_yVUY&annotation_id=annotation_773226&feature=iv[/pro-player]

*Imagini preluate

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...