Christina Aguilera divorteaza

0
856

Christina Aguilera casatorită cu Jordan Bratman din 2005, la numai trei ani după ce s-au întâlnit, trăiesc separat, deşi încă nu au decis dacă să divorţeze.

O sursă a declarat: „Ei acum locuiesc separat, şi vor vedea cum decurg lucrurile.”

Potrivit prietenilor cuplului, care au un fiu de doi ani, Max – între cei doi nu a existat niciun incident major care a determinat despărţirea, dar în ultimele luni au stat separat şi desi au făcut încercări de a revigora relaţia, aceastea a eşuat.

Sursa usmagazine.com a declarat: „între ei a fost o dragoste mare. Dar în ultimele şase luni, au devenit mai mult prieteni decât soţ şi soţie.

„Christina a venit cu propunerea de călătorie, în august, în Italia pentru a reaprinde flacara relaţiei lor, dar aceasta nu a ajutat.”

În ciuda separării lor, cei doi continuă să- şi concentreze atentia pe Max, iar cântareaţa de 29 de ani, chiar îl ia cu ea la studioul de înregistrări în timp ce lucrează pentru coloana sonora a filmului „Burlesque”.

Insider a adăugat: „El este principala lor preocupare.”

„Christina face totul pentru a fi cea mai buna mama. Ea are o mulţime de lucruri de făcut, dar ştie cum să le jongleze astfel încât sa păstreze un echilibru.”

Iată o piesă potrivită situaţiei (chiar dacă a fost compusă pentru tatăl acesteia):

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: