Cheloo s-a opus „arestarii” unei politiste la X-Factor

Date:

Aseara a inceput cel de-al doilea sezon al show-ului tv X-Factor, avandu-i in juriu pe Delia, Dan Bittman si Cheloo (Parazitii ). Prezentatorii emisiunii vor fi tot matinalii de la Antena, Razvan si Dani, care joaca rolul si de sustinatori ai concurentei din spatele scenei in faza de preselectii.

Au fost unii concurenti interesanti, unii au dezamagit si unii ne-au surprins cu talentul lor, atat pe noi din fata televizoarelor cat si pe jurati.

Cheloo s-a lasat provocat de o tanara politista care a vrut sa-i arate o procedura invatata la cursurile de specialitate cu ajutorul caruia trebuia sa-l puna la pamant 😀 Surpriza…Cheloo nu a jucat teatru, iar politista s-a lovit ce greutatea lui Cheloo 😀 Nici la capitolul cantat tanara nu a stat foarte bine primind un raspuns negativ din partea juriului.

Un concurent mai mult decat surprinzator a fost Ioan Man, un tanar care nu poate vedea dar care a demonstrat ca orice se poate, atunci cand vrei cu adevarat! Concurentul a cantat foarte bine si i-a surprins pe toti, iar Cheloo a tinut sa-i spuna: “Nu te favorizam in vreun fel, ai cantat cu suflet”. Dan Bittman a fost impresionat pana la lacrimi de concurent:

 “Nu pot sa vorbesc”, apuca sa zica printre lacrimi, cand Ioan ii fredoneaza “Nu e usooor…”, un vers dintr-un cantec a trupei Holograf, de prin ‘96. “Nu mai rasuci cutitul in rana… Trec prin momente foarte grele si mi-ai demonstrat ca nu exista greutati pe pamant, noi ni le facem singuri. Mi-ai dat putere sa pot trece si eu peste greutatile mele. E un mare privilegiu pentru mine ca te-am cunoscut”, conchide Bittman.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...