CEZAR este Castigatorul Eurovision 2013, finala nationala

0
829

Surprize, Surprize in finala selectiei nationale Eurovision 2013: Cezar este castigatorul, artistul care va reprezenta Romania in concursul european de muzica..cu tenta politica. Cezar a fost rasplatit de public cu cele mai multe voturi prin intermediul sistemului de televoting, fapt ce l-a propulsat si in preferintele juriului. Piesa interpretata de Cezar si cea care ne va reprezenta la Eurovision 2013  a fost „It’s my life”, o combinatie de pop cu opera intr- o interpretare ce  ii pune in valoare vocea. Piesa este compusa atat muzica cat si text de Cristian Faur, unul dintre cei mai apreciati compozitori de la noi.

Cezar si-a inceput studiul in muzica la o varsta frageda, a urmat liceul de muzica si ulterior  studiile universitare  la una dintre cele mai importante scoli de muzica din lume; Conservatorul G.Verdi( sectia canto clasic, pe care l-a   absolvit cu nota maxima).

Cezar va incepe lupta pentru Eurovision  la Malmo in Suedia in data de 16 mai atunci cand va participa in semifinala iar daca va trece de aceasta va intra in finala pe 18 mai.


Chiar daca anul acesta nu au fost atatea controverse cu siguranta vor incepe de acum incolo. Membri juriului au declarat ca au tinut cont de mai multi factori in acordarea punctelor: de la calitatea interpretarii si a compozitiei, capacitatea concurentului de  a face fata unui astfel de concurs pana la soundul -actual sau nu- al piesei.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: