Celia feat Kaye Styles- Is It Love (Official Video)

Date:

În urmă cu câteva ore Celia a lansat videoclipul piesei Is It Love, realizat în colaborare cu artistul Kaye Styles, cel care a semnat coloana sonoră a filmului Prison Break. Bugetul alocat a fost de 100.000 de euro şi s-a filmat pe parcursul a trei zile, în Ucraina şi Rusia, sub atenta supraveghere a lui Costi Ioniţă.

`’Is it love’ este o piesă complexă, cu mari şanse de reuşită, atât în ţară, cât şi peste hotare, care transmite cu exactitate mesajul: Iubirea învinge . Povestea clipului este următoarea: într-un peisaj apocaliptic, o lume distrusă, în care oamenii sunt lipsiţi de sentimente, sunt sălbatici şi reci, apar eu, zeiţa iubirii, care cu ajutorul lui Kaye Styles îi atrag pe toţi într-un club subteran, unde mă ridic deasupra tuturor, plutind. La vederea mea, îngerii se comportă sălbatic, dar iubirea îi prinde sub vraja ei. Astfel, lupta lor se transformă în mângâieri şi săruturi, iar de pe trupurile noastre curge… miere`, a declarat Celia pentru Libertatea.

Clipul este unul inovator, destul de reuşit care doreşte să o reinventeze pe Celia. Ce credeti? A reuşit? Acum vă las să vizionaţi videoclipul.

[pro-player width=’520′ height=’420′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=lp02kRM-xgU[/pro-player]

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...