Celebrul star, Justin Timberlake, îşi deschide sufletul despre dragoste presei internaţionale

Date:

El avea să declare recent presei britanice că a avut o pauză lungă în a o contacta pe fosta sa iubită, Britney Spears. Nu mai vorbise cu ea de aproape 10 ani. Ei au reprezentat în faţa lumii un cuplu de vis adolescentin, dar Justin Timberlake dezvăluia într-un moment anume că nu  avusese contact cu Britney, în ultimii ani. Perechea a împărţit în anul 2002 şi bune şi rele, după o poveste de dragoste de trei ani care a atras numeroşi fani. În tot acest timp, presa de scandal se implica în tot felul de apariţii scrise, materiale deşucheate, scriind într-o frenezie despre relaţia lor tumultuoasă. În timp ce cariera sa lua un avânt de necontestat,  Britney, la numai 29 de ani,  suferea o serie de dezastre personale şi profesionale – inclusiv o cădere psihică care avea să-i creeze mari probleme existenţiale. În ciuda zvonurilor diverse, Timberlake a ajuns la prietena fostei sale iubite în perioadele ei de necaz.

Justin Timberlake şi Britney Spears în anul 2002 cu puţin timp înainte de ruperea relaţiei lor intime.

Dupa despărţirea lor, Timberlake a făcut referire la faimosul star pop în clipul său video, pentru a-i crea resentimente, Cry Me a River. Clipul a prezentat un Spears Look-alike şi povestea a alimentat zvonurile că ea l-ar fi înşelat pe el într-un moment nefavorabil. Dar, Timberlake pare să-şi amintească de timpul lor petrecut împreună cu mult drag. El mărturisea recent:  „A fost interesant faptul că am avut un succes atât de mare împreună şi că am putut face tot ce ne-am dorit”.
Timberlake a vorbit deschis reporterilor englezi, de asemenea, despre despărţirile sale recente până când a cunoscut-o pe Jessica Biel de care avea să se despartă în martie anul acesta, dupa aproape patru ani de apropriere intimă.

Justin Timberlake, în New York, săptămâna trecută, descriind-o pe fosta lui prietenă, Jessica Biel, ca fiind”specială”

Declaraţie mondenă: Ea este persoana, cea mai importantă din viaţa mea!”

Potrivit U.S. Weekly el a fost „agresiv în dragoste şi încearcă să pună capăt lucrurilor”, pentru un timp, nereuşind să recunoască un prim motiv de separare. Justin a fost în ultima lună reperat de paparazzi,  într-un club de noapte din L.A.,  negând zvonurile mai târziu despre o posibilă poveste de dragoste, în revenire, între el şi Jessica ori alta nouă care se află pe drum.

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...