Tendinte|Ce poartă bărbaţii în 2012?

0
720

A venit primavara, iar cu totii ne intrebam cu ce sa ne imbracam pentru a fi in tendintele sezonului  primavara- vara 2012.  Ce culori se poarta ? Ce imprimeuri sau ce branduri sunt la moda? Pentru inceput vom prezenta tendintele modei masculine in sezonul ce tocmai a inceput.  „Piesa de rezistenta” a acestui sezon o reprezinta imprimeurile colorate, astfel ca daca aveti prin garderoba camasi uitate cu imprimeruri pe care putem zarii palmieri, trebuie sa le scoateti de la naftalina :))

Camasi cu imprimeuri

Asa cum va spuneam si mai devreme, designerii propun in acest an camasi cu maneca scurta si lunga, cu imprimeuri bine definite, de inspiratie hawaiana sau tribala. Atitudine relaxata, uitati de criza, stati sub un palmier si purtati o camasa cu imprimeuri si sunteti in tendinte….in tendintele unei vieti relaxate 🙂

Hermes-Tinute relaxate, materiale vaporoase şi accente preţioase crează din bărbatul „Hermes”.

Jean Paul Gaultier-Tinute lejere fără a se îndepărta prea mult de filozofia croielilor-costum şi le-a dat acestora un aer de vară prin imprimeurile florale şi culorile calde.

Giorgio Armani-Colecţie relaxată, cu haine pe corp însă deconstruite.  In gama cromatică cuprinsă între alb, crem, albastru, maro, gri şi negru.

Givenchy-A ales un imprimeu de inspiraţie naturală (pasărea paradis) pe care l-a mixat şi combinat cu piese de culoare verde-pădure, outfit-urile rezultate fiind bicolore.

sursa&foto: Moda si ceva maimult

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: