Uneori aschia sare departe de trunchi. Fata unui interpret de manele a lansat o piesa pop

Date:

Carmen Domino
Carmen Domino

Carmen, fata manelistului Adrian “Minune” Simionescu, si-a lansat prima piesa din cariera muzicala. Piesa Domino este lansata sub egida casei de discuri Sprint Music si suna foarte bine. Piesa nu are nicio cea mai mica legatura cu stilul de muzica abordat de tatal tinerei. Muzica este compusa de Phelipe, iar versurile au fost scrise de Emanuela Oancea. Orchestratia pentru Domino este semnata de Buzea Florin si Matache Razvan, unul dintre oamenii de baza din studioul lui Connect-R. Razvan este omul  care si-a pus amprenta pe multe hituri lansate de artist.

Carmen Domino


Versurile piesei par a fi inspirate din viata tinerei soliste, aceasta a fost prezenta pe prima pagina a ziarelor tabloid in 2014. Adolescenta a avut o relatie cu baiat caracterizat ca fiind un cuceritor de „vedete”. La finalul relatiei Carmen a declarat:

„Am învăţat foarte multe în ultimul an. Am învăţat că ceea ce îţi doreşti nu este ceea ce îţi trebuie. Acesta este motivul pentru care nu regret lucrurile pe care le-am făcut. A fost o lecţie. Cu Franco nu am mai vorbit, iar eu merg pe principiul că nu există prietenie după o relaţie”.(SpyNews.ro )

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...