Uneori aschia sare departe de trunchi. Fata unui interpret de manele a lansat o piesa pop

Date:

Carmen Domino
Carmen Domino

Carmen, fata manelistului Adrian “Minune” Simionescu, si-a lansat prima piesa din cariera muzicala. Piesa Domino este lansata sub egida casei de discuri Sprint Music si suna foarte bine. Piesa nu are nicio cea mai mica legatura cu stilul de muzica abordat de tatal tinerei. Muzica este compusa de Phelipe, iar versurile au fost scrise de Emanuela Oancea. Orchestratia pentru Domino este semnata de Buzea Florin si Matache Razvan, unul dintre oamenii de baza din studioul lui Connect-R. Razvan este omul  care si-a pus amprenta pe multe hituri lansate de artist.

Carmen Domino


Versurile piesei par a fi inspirate din viata tinerei soliste, aceasta a fost prezenta pe prima pagina a ziarelor tabloid in 2014. Adolescenta a avut o relatie cu baiat caracterizat ca fiind un cuceritor de „vedete”. La finalul relatiei Carmen a declarat:

„Am învăţat foarte multe în ultimul an. Am învăţat că ceea ce îţi doreşti nu este ceea ce îţi trebuie. Acesta este motivul pentru care nu regret lucrurile pe care le-am făcut. A fost o lecţie. Cu Franco nu am mai vorbit, iar eu merg pe principiul că nu există prietenie după o relaţie”.(SpyNews.ro )

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...