Carla’s Dreams – Rachete ( videoclip )

Date:

Carla’s Dreams Rachete

Moldovenii de la Carla’s Dreams revin in scena cu o piesa noua, rachete. Piesa nu mai este o colaborare, asa cum s-a intamplat cu Inna sau Loredana. Noua piesa vorbeste intr-un fel sau altul despre fiecare dintre noi. Pentru a beneficia de un suport video de nota 10 baietii au primit sprijinul celor de la Coca Cola. Primul album Carlas Dream “Da, nu NA” a fost lansat in luna septembrie pe un mini stadion 😀

Ce sunt jucariile secrete pentru Carla`s Dream ?

La toti e diferit La cineva e un hobby, la altcineva e sex sau sport… sau ambele ) CPntru cineva sunt vicii, pentru altii placerile „pacatoase” ,) Un lucra e cert – cu totii le avem si majoritatea din noi… le ascundem.

Cânţi nu doar despre chestii huligăneşti, dar şi despre lucruri profunde, e un fel de „marketing”, aşa reuşesti să ai mai mult public, sau…?

– Nu cunosc nici o persoana care sa gandeasca profund dar sa nu simta romanticul din “chestiile huliganesti”, mai mult decat atat, aceste persoane simt acest romantism mult mai fin adesea) Si, din fericire, foarte multi dintre cei ce par a nu vedea anumite profunzimi – le vad, doar trebuiesc uneori ajutati sa insiste mai mult. Nimeni nu s-a nascut cu cartea în mâna iar pentru noi putin lucruri sunt mai prejos decat snobismul si elitismul nejustificat al unora. Dar, sa vedem … 🙂

– Când nu ţi-e POHUI?

– (toate zilele) – (“…sunt asa zile cand…”) = zilele în care nu imi e. sursa: lolamajeure.wordpress.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...