CARAMBA – Piesa noua Mossano & David Deejay

0
715

Mossano (Lucian Moşanu) este un proiect de David Deejay, lansat in 2009. Mossano a devenit cunoscut în urma  hit-ului „Indianotech”, care a deţinut prima poziţie pentru mai multe luni, în multe topuri, naţionale şi internaţionale. Lucian Moşanu este un DJ român cu mai mult de zece ani de experienţă. El a fost nascut pe 08 mai, in Barlad, judetul Vaslui. Pasionat de muzică încă din copilărie, la 16 ani el işi descoperă aptitudinile sale DJ şi la 18 ani devine un DJ rezident intr-un club local. Acolo il intalneste pe Adi Colceru, de asemenea, cunoscut sub numele de David Deejay.

„Indianotech” a fost lansat în 2009 şi până la momentul în care clipul video a apărut, în februarie 2010, melodia a fost deja un hit, fiind difuzat pe fiecare canal de radio sau TV de muzică din România.

“Cand am auzit prima dată <Indianotech> la radio am avut emoții mari, dar plăcute. Îmi doresc ca muzica făcută de mine împreună cu David Deejay să fie difuzată în continuare și să cucerim publicul prin producții din ce în ce mai bune” a declarat Mossano.

A devenit hit internaţional în ţări ca Turcia, Grecia, Albania, Polonia, Rusia, Spania sau Bulgaria. Mai mult decât atât, nu numai prima editie a „Indianotech” a cunoscut un mare succes, ci şi alte remixuri Mossano feat. Connect-R şi Sonny Flame.

„Zingarinho”, al doilea single, de asemenea, produs de David Deejay, a fost lansat în aprilie 2010 şi a avut acelaşi succes ca cel precedent. Cu aceleasi influente indiene, „Zingarinho”, a devenit rapid unul dintre single-urile cele mai ascultate în vara anului 2010.

Colaborarea dintre Mossano şi David Deejay continua cu noul single Caramba.

Trompetele folosite în producția acestei piese m-au dus cu gândul la ritmurile spaniole. De aici și numele <Caramba>“, declară David Deejay, prietenul și producătorul lui Mossano.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=WDaVT_GU_XI[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: