Cabron il „inteapa” pe Guess who

Date:

Cabron se pregateste de lansarea unui nou material sub egita HaHaHa Production. De aceasta data este vorba de un mixtape ce se va numi On the Air, la fel ca si conceptul  site-ului sau cabronoficial. Fiecare piesa va aparea cu un artwork in care va fi prezentata   piesa care urmeaza sa apara saptamana viitoare si instrumentalul pe care va fi facuta. Dupa ce se vor  strange  indeajuns de multe piese si indeajuns de multe saptamani mixtape-ul se va inchide, odata cu finalul vor aparea si coperta oficiala si mixul final al pieselor.

Cel mai interesant la acest mixtape este faptul piesele vor fi lansate una cate una pe site-ul oficial al artistului, in fiecare zi de miercuri. Prima piesa lansata se numeste MILION-AIR si contine versuri care fac referiri acide la politica radiourilor din Romania, care aleg sa difuzeze doar un numar limitat de piese in playlist-urile acestora.

Nici Guess Who nu a scapat fara sa fie intepat in aceasta piesa, la fel ca si colegii de la monden.info, la care Cabron a facut referire. 😀

„Intr-o seara plecam cu Baxter de la studio,eram in masina si ascultam piesa lui Lil Wayne – A Milli. Si am zis ..ce ar fi sa fac la misto o piesa dupa A Milli ca nu doar el e milionar, toti suntem milionari, nu trebuie sa fii doar in bani..tre` sa fac la caterinca piesa asta. Am intrat pe internet sa caut instrumental la ea si am dat de mai multe care m-au „spart” si m-am gandit ca ar fi tare sa fac un intreg mixtape. Dar nu puteam sa stau 1000 de ani pana cand l-as fi terminat asa ca m-am gandit sa pun fiecare piesa imediat dupa ce o fac. Aici nu exista reguli, voi face exact ce vreau in sensul ca daca pe o piesa imi vine sa cant doar o strofa, doar atat cant. Nu voi merge dupa reteta pieselor de pe albume. Defapt mixtape-ul „ON THE AIR” este un fel de intro pentru „AL(t)BUM” , e linistea dinaintea furtunii.. hehehe”, a spus Cabron

Mix tape-ul anunta noul aLBUM Cabron….il asteptam cu interes 🙂

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=8Nt0llm8dFc&hd=1[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...