Butterfly by Carla Szabo, o colectie inedita de bijuterii

Date:

Pe 16 iunie a avut loc lansarea oficială a colecţiei “Butterfly by Carla Szabo” pentru Fashion Days, prima colecţie special creată de designerul de accesorii pentru o platformă de shopping online, cu un target foarte larg şi un succes pe măsură.

Butterfly by Carla Szabo” oferă 43 de bijuterii inedite. Indiferent de stilul fiecăruia este imposibil să nu se regăsească în cel puţin una dintre piese. Colecţia este un mix interesant între reinterpretări ale mai multor creaţii de succes din colecţiile mai vechi ale designerului. Astfel, recunoaştem cu usurinţă broşa trandafir moldovenesc, pandantivele roboţi, inelele cu mesaje jucăuşe, gândăceii care adaugă originalitate oricărei ţinute şi accesoriile din Colecţia Botanică Glamour, preferatele designerului. Acestea au în componenţă perle Swarovski şi piese placate cu aur.

FASHION

„Colecţia cu care am venit este una de o calitate excelentă prin realizare şi design. Cât timp îţi asculţi inima, obiectele create păstrează energia pozitivă în esenţa lor şi ii fac fericiţi pe cei ce le folosesc. Echilibrul în relaţia dintre obiecte, mediu şi oamenii care le utilizează îi face pe aceştia din urmă să se simtă protejaţi şi naturali. Este motivaţia mea şi este ceea ce fac” mărturiseşte Carla Szabo.

Colaborarea cu Fashion Days reprezintă pentru Carla Szabo şi primul contact cu exteriorul graniţelor ţării, declarându-se nerăbdătoare să afle cum vor fi primite creaţiile sale în cele 6 ţări în care Fashion Days este prezent. „Butterfly by Carla Szabo” va fi disponibilă simultan, timp de 4 zile, în Cehia, Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia şi Slovenia.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=ScXuJmlpwEk&feature=related[/pro-player]

„Este o încântare să lucrez la acest proiect. Pentru mine este un pas înainte în portofoliul meu de designer” declara Carla Szabo.

Fashion Days este cel mai mare club de shopping exclusivist din Romania. Lansat la 1 iunie 2009 în Romania, a reuşit într-un timp foarte scurt să devină lider de piaţă. Vă puteţi bucura de shopping în fiecare zi, la orice oră, pe www.fashiondays.ro, unde puteţi găsi atât colecţii de designer cat şi branduri de renume la preţuri accesibile.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...