BURN RESIDENCY 2014

Date:

STARURI INTERNAŢIONALE IN PROIECTUL burn RESIDENCY 2014

PETE TONG ŞI CARL COX SUNT ANUNŢAŢI CA MENTORI AI PROGRAMULUI

 

Burn Residency , cea mai mare competitie globala de Dj, dezvoltata de burn studios se afla la cea de-a treia editie . Mentorii programului in acest an sunt Carl Cox si Pete Tong.  Cei doi  sunt printre cei mai renumiti dj din lume , fiind cunoscuti pentru sutele de show-uri si piese lansate si auzite in toata lumea.

burn_residency_1  

Organizatorii evenimentului sunt in cautare de tinere talente muzicale si dj care sa reprezinte Romania in Ibiza la competitie. In perioada 1 februarie-15 martie, toti cei pasionati de muzica electronica se pot inscrie in prima faza a competitiei ce se va desfasura online. Participantii trebuie sa adauge un mix care va fi ascultate de dj profesionisti , mixul avand durata maxima de 20 minute.

Pentru selectarea celor mai buni, publicul isi va vota preferatul care va ajunge  in finala unde sunt doar 5 locuri.  Cei ajunsi in finala internationala isi vor petrece vara intr-un bootcamp  alaturi de mentorii programului si renumiti dj ca David Guetta , Fatboy Slim, Avicii si multi altii. Cluburile in care norocosii vor mixa sunt Sankeys , Cafe Mombo si Privilege.

burn_residency_2

Dupa Mano si Posh, premiantii locali ai primelor editii, noul sezon al Burn Residency ofera castigatorului o rezindenta de trei luni in insula care nu doarme niciodata- IBIZA.

In urma probei internationale , cel care isi va dovedi unicitatea si maiestria va semna un contract de 100.000 euro .

Despre Pete Tong

music-pete-tong-4

„Cu o carieră de peste 25 de ani, Pete Tong a ajuns să fie un model pentru tinerii care vor să învețe de la cei mai buni. Este cunoscut ca un ambasador global al muzicii electronice datorită emisiunii de la BBC Radio 1, care a ajuns la cea de-a 22-a ediție în 2014. Cele mai bune compilații ale sale pot fi ascultate la evenimentul “All Gone Pete Tong” din cadrul IMS, care iau cu asalt cele mai bune cluburi și festivaluri din lume. Pete Tong a început să transmită zilnic despre Evolution, o nouă stație de Electronic Dance Music marca iHeart Radio, cea mai mare platformă de radio din cadrul industriei Clear Channel. Pasiunea lui pentru muzica electronică l-a determinat să intre în lumea afacerilor – este co-fondator la William Morris Endeavor și International Music Summit.” (Sursa: Comunicat de presa)

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...