Bucurestiul „un CARTIER DE VARĂ”

Date:

Dragi bucuresteni ce ati ramas rataciti prin capitala noastra incinsa de betonul din jur: avem o veste buna, incepe in acest weekend CARTIER DE VARĂ.

Este vorba de o serie de evenimente cultural -artistice ce se vor desfasura in perioada 16 iulie şi 4 septembrie,  în parcurile Parcurile Sebastian, Moghioroş,  Cişmigiu şi Herăstrău. Scopul acestor evenimente este unul singur, sa aducem vacanta inclusiv in oras si sa ne simtim bine si in Bucuresti cu ajutorul  evenimentelor  pentru copii, comediei  dell`arte, teatrul de magie sau spectacolele clasice.

PROGRAM 16-17 IULIE:

sâmbătă 16 iulie, dimineaţa de la ora 10.00, în Parcul Sebastian ne întâlnim cu Povestiri hazlii, glume şi magii spuse de actorii Teatrului „Ion Creangă”. Seara de la ora 20.00, Teatrul Metropolis prezintă piesa de teatru A fi sau ce va fi…în regia lui Alexandru Jitea.

În Parcul Moghioroş, dimineaţa de la ora 10.00 cei mici îi pot vedea pe cei de la Teatrul Excelsior în spectacolul estival Veselie în vacanţă. Seara, de la ora 20.00, Formaţia ALLEGRIA susţine concertul Pop vs Classic.

Parcul Herăstrău găzduieşte dimineaţa de la ora 10.00 Opera comică pentru Copii cu spectacolul Scufiţa roşie, regizat de Stela Popescu iar seara de la ora 20.00, Teatrul Mic aduce pe scenă spectacolul de pantomimă, muzică şi dans Ludwig, Nicolo & Jo – scenariul şi regia Radu Gheorghe.

Duminică, 17 iulie, dimineaţa de la ora 10.00, în Parcul Sebastian publicul se întâlneşte cu Teatrul Excelsior şi a lor Veselie în vacanţă. Seara de la ora 20.00, Teatrul Mic aduce şi în acest cartier comedia muzicală Ludwig, Nicolo & Jo.

În Parcul Moghioroş, dimineaţa de la ora 10.00 cei mici o pot vedea pe Scufiţa roşie, spectacolul Operei Comice pentru Copii. Seara, de la ora 20.00, Teatrul Metropolis prezintă piesa de teatru A fi sau ce va fi…

În Parcul Herăstrău, dimineaţa de la ora 10.00, Teatrul Ion Creangă vine cu spectacolul Povestiri hazlii, glume şi magii, iar seara de la ora 20.00, Formaţia ALLEGRIA susţine concertul Pop vs Classic. Intrarea este liberă!

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...