Blaxy Girls – Adio (single nou)

0
1057

blaxy-girls

Blaxy Girls lanseaza piesa Adio. Piesa a fost compusa de Adrian Sina in colaborare cu: Filcea Sebastian, Ovidiu Dorin Ionescu.

Fetele schimba putin stilul cu care ne-au obisnuit (pop-rock) si ne stimuleaza cu putin dance. Rucsy  spune ca acesta piesa o reprezinta foarte mult si se regaseste in versuri intrucat fiecare baiat dezamageste la un moment dat o fata. Totodata fetele aduc si o schimbare de look, aratandu-ne latura lor mai rebela si fresh.

Rucsy ne spune:

Adio este o piesa extrem de melodioasa si sensibila, dar in acelasi timp perfecta pentru petrecere, iar noua ne place mult! Este ceva diferit de ceea ce am cantat pana acum si suntem sigure ca este ceea ce trebuie in momentul de fata! Uitandu-ne in urma… realizam ca am trait un vis pe care orice adolescent si l-ar fi dorit. Am avut suisuri, dar si coborasuri… important este ca am rămas unite si ca am avut alături de noi oameni minunati care au crezut in noi!

Artista continua:

 „Uitandu-ne in urma… realizam ca am trait un vis pe care orice adolescent si l-ar fi dorit. Am avut suisuri, dar si coborasuri..important este ca am rămas unite si ca am avut alături de noi oameni minunati care au crezut in noi”

 

Anul trecul Blaxy Girls a lansat piesa: Mi-e dor cu influenta de drum&bass.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: