Bitza cu Ombladon si FreakaDaDisk – Nopti albe pentru zile negre

0
703

Baietii de la 20 cm records au lansat azi o piesa noua semnata de Bitza alaturi de Ombladon si FreakaDaDisk. Piesa se numeste Nopti albe pentru zile negre si este o piesa „de viata”, pozitiva si care vrea sa reprezinte un alt spirit in muzica baietilor. Atat Bitza cat si cei de la  Parazitii au avut in ultimii ani mai multe piese „de revolta”, grele, de atitudine. Cu aceasta piesa baietii incearca se se plieze pe sound-ul mai „curat” abordat de rapperi din noua generatie, rap ce a beneficiat si de atentia radiourilor. Nu vreau sa ma gandesc ce imi transmite Cheloo  daca citeste aceste randuri :))

“Noi nu prea am simtit ca filmam un videoclip, practic a fost o seara petrecuta in studio. Atmosfera a fost relaxata – dupa cum se poate vedea si in clip. Asa arata o zi – noapte de „munca” in studio pentru noi, asa ne place sa adunam nopti albe pentri zile negre”, adauga Bitza.

Videoclipul a fost realziat de FreakaDaDisk  de la PARAZITII si ne prezinta o seara obisnuita de studio pentru baietii, o seara cu bere cu vin si caterinca- incredientele perfecte pentru un rap de calitate. Cu o zi inainte de lansarea oficiala, Bitza a prezentat in premiera acest clip unui fan care s-a inscris la concursul organizat de UTV si a castigat intalnirea cu Bitza in studioul acestuia si posibilitatea vizionarii clipului in avanpremiera.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=7iOzV88zl38[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: