Move Week Romania 2016- Evenimente inedite

Date:

Move Week este un eveniment anual desfasurat la nivel european ce isi propune sa ii scoata pe tineri din casa si sa ii provoace sa faca miscare. Nu conteaza ce fel de miscare, important e sa se miste; fie prin dans sau sport in general. Am aflat de acest eveniment de la Federatia Romana Sportul pentru Toti, iar ei au fost cei care ne-au oferit si tricouri si alte obiecte promotionale pe care le-am oferit copiilor.

Move Week Romania 2016

Redactia 4 fun alaturi de Escape Crew a organizat evenimentul Impreuna prin Dans

Evenimentul desfasurat la scoala de dans Escape Crew a avut ca scop integrarea prin sport, dans si miscare a copiilor cu Cerinte Educative Speciale impreuna cu copii de la scoli normale. Sportul poate fi un limbaj universal prin care oamenii pot comunica, pot relationa. Saptamana miscarii este o ocazie prin care oameni de diferite varste, culturi se pot intalni si pot face miscare. La acest eveniment au participat elevi de la Scoala profesionala Speciala Nr 2 ( Bucuresti)si Scoala Gimnaziala Nr 1 Dobroesti. Intrucat copiilor le place miscarea, muzica, in aceasta saptamana La Escape Stodio Dance, Alexandru Nita, instructor de dans le-a oferit copiilor o alta modalitate de a-si petrece timpul liber prin miscare in cadrul saptamanii miscarii.

Move Week Romania 2016
Move Week Romania 2016

Bucharest Bike Polo in Dobroesti- o zi inedita

In saptamana Miscarii un grup de tineri talentati in practicarea unui nou sport in Romania numit BIKE POLO s-au reunit pentru a le oferi unor tineri din Dobroesti lectii demonstrative si de initiere in tainele acestui sport. Totul a pornit prin intermediul Federatiei SPORTUL PENTRU TOTI care le-a oferit participantilor tricouri specifice eveneimentului si alte materiale promotionale. Micile cadouri au reprezentat un motiv in plus pentru adolescenti sa se adune impreuna pe tereneul de sport pentru cateva ore bune de miscare in aer liber pe un teren amenajat de la marginea Capitalei ( com Dobroesti, ilfov.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...