Avicii, unul dintre cei mai de succes DJ

0
1471

avicii-djing

Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii, din tara de origine Suedia, este unul dintre cei mai iubiti, cunoscuti remixeri si producatori  DJ.  REvista “DJ Magazin” l-a numit doi ani la rand pe locul trei in topul anual Top 100 DJ’s.

Pasiunea pentru muzica nu este insa singurul lucru care l-a adus pe DJ pe culmile succesului.

Ambitia si dorinta de a se numara printre cei mai buni DJ ai lumii au fost influentate si de succesul altor nume cunoscute in aceasta industrie: Tiesto, Daft Punk, Laidback Luke, Steve Owen, Axwell și Victor Chandler.

Piesa ca: Sunshine, ce a fost nominalizata de 2 ori la Premiile Grammy in 2012, in colaborare cu David Guetta si in 2013 pentru piesa Levels( care a cunoscut un succes nebun in anul 2011, facandu-l pe Avicii si mai popular), i-au adus DJ-ului faima si popularitate.

Intotdeauna am fost prezent in muzica si am crescut cu rudele mele mai mari. De asemenea, am avut mai multe influente in ceea ce priveste gustul meu fata de muzica. Sunt multi alti oameni care m-au influentat, dar cred ca cei care m-au influentat cel mai mult, in afara de managerul meu, au fost baietii din Swedish House Mafia si Eric Prydz, ei au fost cei care m-au introdus in lumea house-ului!“, a declarat DJ-ul in urma cu ceva timp.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: