Atentie!!! revine „Mosule ce tanar esti”

0
582

Nu stiu daca Andreea Balan a citit comentariile de pe youtube la piesa ” Mosule ce tanar esti”, dar daca le-a citit cred ca acesta este motivul pentru care a relansat una dintre piesele care au facut-o celebra in formula Andre 😀 Cert este ca aceasta piesa ne aduce aminte de copilarie si ne face sa ne gandim la copilarie, asta si pentru ca in preajma Craciunului cu toti suntem macar un pic copii.

Andreea Balan a lansat simultan cu aceasta piesa si noul concept de show, special pentru sarbatori: Christmas Party. Artista spune despre acest show ca este  un spectacol plin de veselie cu multe costume, dansuri senzationale si ritmuri sexy, pentru care a realizat si o sedinta foto foarte sexy. In acest show Andreea Balan schimba 12 randuri de haine  pe scena, cantareata-dansatoare si colegele sale vor prezenta Christmas Party in ipostaza de craciunite.

Remixul lansat pentru „Mosule ce tanar esti” a fost realizat de Bobby Moore. Primul remake a fost semnat de SugarDaddys iar al treilea va aparea in curand si a fost mixat de Keo.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=7GQYgrQPupI[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: