A aparut reportofonul cu filmare HD

Date:

Tehnologia evolueaza in fiecare zi cu o viteza ametitoare, preturile produselor IT si electronice sunt in cadere libera dupa duar un an de la aparitie 🙂 Si acest aspect nu-l putem considera negativ :))

Va prezentam un produs ce ne-a atras atentia:  reportofonul cu filmare HD,  urmeaza sa fie lansat in Romania in luna iulie 2011. Ne-a interesat si prin prisma ocupatiei noastre 😛 Reportofonul este  Olympus LS-20M si are cateva functii provocatoare: înregistrările audio de înaltă definiţie în magnificul format Linear PCM la o calitate de 96kHz/24bit sunt acum însoţite de înregistrări video Full HD cu rezoluţia 1080p. Funcţia Filtrului Film Magic înlesneşte adăugarea efectelor artistice speciale. În plus, acest dispozitiv de maximă inovaţie poate fi folosit şi ca o cameră web cu monitor live.

Înregistrare Video High Definition• Senzor CMOS de 5 Megapixeli • Zoom digital 4x • Full HD Movie/1080p (MPEG-4 AVC/H.264)• Filtre Film Magic: Rock, Pop, Pinhole şi Sketch • Cameră web cu monitor live.

Cu siguranta pentru echipa de la redactie ar fi de mare folos o astfel de scula :))

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...