Andreea Banica feat Shift – Rupem Boxele

0
1181

Andreea Banica ne incanta cu un nou hit in colaborare cu Shift !  ,, Rupem boxele ” este o piesa care te duce cu gandul la petrecerile din noptile de vara fiind un track care aduce un plus de vitalitate si energie de fiecare data cand il asculti.

Frumoasa cantareata  nu este la prima colaborare cu un artist rap, ea a mai lucrat cu What’s Up pentru melodia,, In Lipsa Ta” si cu rapperul Kio pentru ,, Bumerang ”. Noua ei piesa e produsa de Laurentiu Duta, colaboratorul ei indelungat si autorul multora dintre hiturile cantate de Andreea Banica.

Artista s-a remarcat atat prin concertele extravagante , dar si prin piesele deja tiparite in mintea ascultatorilor precum Love in Brasil , Samba ,Could U , In lipsa ta . Cu fiecare aparitie, Andreea Banica incanta prin prezenta si prestatie lasand sa se vada placerea enorma pentru cantat. In urma cu 2 luni aceasta a primit Discul de Aur pentru cele 15.000 de unitati vandute in magazinul digital iTunes!

Cel ales pentru featuring a fost Shift, un cunoscut artist rap , care anul trecut a urcat in topurile clasamentelor romanesti datorita colaborarii sale cu Marius Moga – Sus pe toc.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: