Andreea Banica-Doi feat. Kaira (videoclip)

Date:

andreea banica doi
andreea banica doi

Andreea Banica Doi

Andreea Banica lanseaza piesa Doi alaturi de Kaira, o productie Kazibo Music. O piesa care ne duce cu gandul la relatiIle umane, la prietenie, la momentele in care avem nevoie in viata sa stim ca nu suntem singuri. Chiar daca piesa poate fi la fel de bine despre doi prieteni, despre un el si o ea sau despre o ea si o ea, clipul realizat superb de nota 10 de Dan Petcan ne transmite ideea ca piesa este despre o frumoasa relatiei de prietenie. O relatie inceputa in copilarie si care a rezistat in timp.andreea banica doi

Unull dintre primele sentimente pe care mi le-a trezit piesa a fost acela ca Andreea Banica poate sa cante si despre alceva decat despre acelasi iubit. Nu spun ca este rau sa intepretezi piese cu mesaje de dragoste, insa simt nevoia din cand in cand sa aud si alceva. In piesa Doi Andreea Banica chiar canta rap pe ici pe colo, iar strofa este cantata de Kaira.

Este, spun eu, clipul cu cea mai multa emotie din toata cariera mea. Piesa are o profunzime de sound si de mesaj absolut remarcabile si toata constructia vizuala din jurul ei duce povestea mai departe si completeaza minunat toata emotia si sensibilitatea versurilor”, declara Andreea.

Andreea Banica Doi VIDEOCLIP

Am avut cea mai buna echipa de creatie pentru acest clip: alaturi de echipa de la Cat Music au fost fetele de la Antz, care au gandit conceptul si povestea clipului, regizorul Dan Petcan. Am avut privilegiul sa lucrez alaturi de cei mai buni profesionisti de pe piata si rezultatul clipului e unul pe masura”, adauga Andreea.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...