Andreea Balan in Los Angeles, artista filmeaza noi clipuri

Date:

andreea balan toata lumea se combina videoclipAndreea Balan face tot mai multe vizite in Statele Unite, aceasta in primul rand datorita relatiei persoanle cu un tanar soldat american, fost puscas marin. Artista a aflat prin prisma relatiei cu Michael ce inseamna vacanta, distractie si viata personala dupa foarte mullt timp, asa cum chiar ea a declarat pe blog.

Andreea Balan filmeaza trei clipuri in America

Arista filmeaza trei clipuri in aceasta perioada in statele unite alaturi de Edward Aninaru, supra numit si fotograful vedetelor sau fotograful Innei. Andreea Balan va filma si alaturi de o serie de profesionisti din Statele Unite, ceea ce ne duce cu gandul ca artista isi propune sa se adreseze pietei de muzica internationale.

Andreea Balan; Mi-am vopsit parul albastru

Andreea Balan a declarat in direct la Radio ZU faptul ca si-a vopsit parul albastru. O culoare inedita si pentru un artist, nu doar pentru oamenii simpli. In ciuda schimbarii radicale de look Andreea Balan ne-a asigurat ca aceasta culoare se duce repede la spalat 😉

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...